'Row, row, row your boat!' - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Annieke Zantinge - WaarBenJij.nu 'Row, row, row your boat!' - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Annieke Zantinge - WaarBenJij.nu

'Row, row, row your boat!'

Door: Annieke

Blijf op de hoogte en volg Annieke

14 Juli 2007 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

Hallo allemaal!

Daar ben ik weer, op het moment stink ik een uur in de wind want ik heb Scull-island weer survived, maar dat vertel ik later.

Mooi dat kamp zo gaaf was! Lekker een weekje er uit geweest? Of helemaal afgepeigert? En Anne hoe vond jij t? Geralde ook gezellig gehad zie ik?
10e veel plezier op Mallorca!
Feddrik ook veel plezier in Spanje? En alle anderen die op vakantie gaan! Have fun!
O en mama, het was het officiele kampadres ergens in Maryland, maar hopelijk komt de post een keer deze kant op, maar kan nog wel ff duren. Maar komt goed!

Day-off.
Jaja... woensdagavond en donderdag had ik mijn day-off. Ik ging Marta een meid van de keuken waar ik de eerste vrije dag ook mee was. Woensdagavond gingen we naar de Mall, winkelcentrum was leuk om ff te winkelen. We kwamen de kampdirectrice nog tegen, erg toevallig, zij was ook vrij die dag.
Daarna op naar Brother Rogers house waar nog 4 anderen van het kamp waren, want die waren ook vrij. Maar zij wouden niet met ons mee want zij wilden uitslapen en niet naar Washington want dat was veeeel te ver weg. Wel grappig, want zij zijn voor het 2e jaar op het kamp en ze waren nog nooit in het huis geweest en ze wouden me waarschuwen dat Washington helemaal niet op de route lag, ik heb maar niks gezegd,want ik wist wel beter.
Volgende dag gingen Marta en ik om 9 uur op pad naar Washington de anderen lagen nog knock-out.
Maar wat we gingen doen in Washington was een grote vraag voor mij. Marta had het bedacht en het was iets met een kano-instructeur die via via ze kende daar. We gingen dus op naar Georgetown dat is het studentengedeelte van Washington. We moesten over een grote brug, Watergatebridge, vlakbij het Watergate hotel, dus.... ik weet niet precies meer waar het Watergate-schandaal over ging, jullie nog? Het was de brug over de Pontomac.
En ik wist nog steeds niet precies wat de bedoeling was. maar we gingen helemaal naar beneden lopen vanaf de brug, allemaal trappen tot bij het water, het was erg mooi daar! En we kwamen uit bij een kano-club van een studentenvereniging. Erg gaaf! En daar moesten we zijn! Er was een jongen, de jongen die ze kende dus. Hij werkte daar voor die vereniging en hij ging regelmatig kanoen met ze, ze deden veel wedstrijden. Er waren heel veel kajakken en smal!!! Niet normaal. Wij mochten een kano lenen, hij wou ons zo'n smalle meenemen, maar dat leek me niet goed toe! Echt heel smal, ik denk dat mijn kont er niet eens tussen paste! En er waren ook een paar kinderkano's, die liet hij ons niet zien, maar toen ik ze zag leek me dat wel wat. En dus gingen we op weg met kinderkajakken, niet klein ofzo hoor, gewoon wat stabieler.
Nou komt een stukje onderbroekenlol, je mag het skippen als je geen details wilt ;)
Ik we hadden geen reserve kleren mee naar het kano ding, maar ik had daar al in de gaten dat we nat gingen worden en we moesten nog de hele weg terug naar kamp in de auto. Dus ik dacht ik doe mijn korte broek uit niemand die het ziet in de kano, geen probleem. (ik heb altijd heeeel degelijk ondergoed...) Maar ik was met een andere meid van de keuken. (en de keukengirls hangen altijd het meest sexy ondergoed aan de waslijn van onze cabin, wat de kids altijd zeer interessant vinden want zij moeten elke morgen de lijnen leegmaken) Maar goed, zij besloot om ook haar broek uit te doen, en sja......... het ondergoed was zeer sexy, en de jongen die ons hielp vond het allemaal erg interessant geloof ik, maar was wel lachen! Verder heb ik door dit grapje mijn bovenbenen verbrand, je weet wel onder mijn korte broek want dat deel had ik natuurlijk niet ingesmeerd. En mijn buik omdat ik dacht dat ik wel even mijn t-shirt omhoog kon hebben en au!!!
Daarna gingen we kanoen door Washington, erg gaaf, we gingen niet heel ver want we hadden niet heel veel tijd en Marta was niet zo'n hele kano-ster. (En ja, Jill, ik leer al bij, wordt steeds minder meisje, meisje, zelfs met kanoen)
We waren achter het Pentagon, niet dat je dat kon zien want er waren allemaal bosjes. Over de rivier, die echt heel breed was, ik denk wel 50 meter breed, vloog elke 10 minuten een helicopter. Want dit was de weg tussen het Witte Huis en de CIA en het Pentagon. De belangrijke mensen verplaatsen zich zo elke dag. Dus... grote kans dat President Bush mij in mijn ondergoed heeft zien kanoen!
Daarna weer op naar het kamp en we waren precies op tijd terug. Erg leuke dag gehad!

Camp-out
Vannacht ben ik weer op camp-out geweest. Ik ging met een andere cousellor, Junior Counsellor (JC). En ze ziet er heel chique uit, altijd nagelsvijlen en met mobieltje, oorbellen en weet ik niet wat (niet dat dat fout is, maar is niet praktisch hier op kamp, heeft niemand hier, alleen in vrije tijd) maar goed... ik dacht dat zal wat worden. Maar niks van dat. We roeiden naar Skoll-island en het tij was erg laag, dus we zaten halverwege vast met de boten. En voor ik het wist stond de JC (junior counsellor, zij) al naast de boot met haar blote voeten in het water en trok de boot naar de kant, en ja... toen kon ik natuurlijk niet achterblijven. De kids moesten later ook, want we konden niet helemaal tot het strandje komen met de boot. En ja.. toen moesten de voeten gedroogd worden en we hadden geen handdoek, maar ja als echte counsellor moest ik wel mijn trui afstaan als handdoek.
Daarna vuurmaken, boswandeling waarbij het de kunst is om elkaar bang te maken met enge verhalen en enge dingen zien, zoals boomhutten. Daarna smores eten (marschmallow, chocola en crackers... heerlijk..) Hotdogs bakken, slapen de kids waren wakker om 5 uur, ik ook dus. Maar daarna sliepen ze tot 8 uur, gelukkig. Ik heb best lekker geslapen, ondanks dat we geen matras hadden en dat mijn slaapzak veel te klein was. Ik hoop dat ik geen enge beesten in mijn mond heb gehad vannacht. Het was erg leuk!
En nu... MOET ik echt douchen, want schoon wordt je niet van zo'n nachtje eten van stokken lopen in het klei water en vuur uit maken met zand. Maar, moet er wat voor over hebben!

Tot gauw maar weer! Ik zal het adres nog wel ff weer plakken want dat andere adres is niet goed! Ik zie naar jullie kaartje uit fam. martens, nu ik t weet ;)

Bye bye!

Liefs Annieke

• 14 Juli 2007 - 15:27

Geralde :

Heey Annieke,

Nu ben ik eens een keer als eerste. Maar lees ik nou goed dat het adres wat je laatst in je bericht had staan niet klopt??
    Kamp was supper gezellig, maar ook wel vermoeiend.
    Kusjes

• 14 Juli 2007 - 15:58

Je Familie Zantinge:

zo wij zijn weer helemaal, nou het adres is mij nu een raadsel, maar ongetwijfeld zul je wel post krijgen. Ik vraag mij nog steeds af waarom Jacoby jou goeie adres wel heeft en ik niet.
    Heel goed weekend en ik stuur nog wel een weekupdate.
    veel liefs maar weer van ons allemaal!!

• 14 Juli 2007 - 17:29

Jill:

Nou Annieke ik raak steeds meer overtuigd van het feit dat je daar meer meisjemeisje-af wordt, geweldig :)

Hier is het nu eindelijk lekker weer dus ik hoop dat ik morgen nog even de bikini rond kan paraderen!!

Nou blijf door gaan met schrijven die leuke verhaaltjes, nouja verhalen!!

Liefs Jill

• 14 Juli 2007 - 17:30

Marja:

Ff tussendoor.. Moeders Zantinge gaat vanavond kaarten regelen voor normaal Staphorst.. Goed hè! Bedankt Grietje!
    En wil je ff opletten hoe je smores maakt?? Kunnen we dat ook doen als we aan het kamperen zijn!! (Dalfsen 2008??)

Groetjes maar weer :-)

• 14 Juli 2007 - 17:42

10:

heb je het spookverhaal ontvangen? ik kreeg telefoontje van je mams.. als het goed is heb je hem gekregen???\
    x10

• 14 Juli 2007 - 20:30

Linda:

Zo zo, ik ben ook weer thuis!! Wat was de vakantie gaaf zeg!! Ik ben druk met bijlezen van je verslag...zozo je beleeft weer van alles zeg!! Ik ga binnenkort ook updaten...nog niet aan toegekomen...ben thuis en direct weer druk druk druk!! Ben nog ontzettend moe zeg...veel mentale inspanning zo'n week!!
    Groetjes en succes met alles!!!

• 15 Juli 2007 - 07:50

Erika B:

SMORES!!! Lekker he!! Wel verwarmd neem ik aan!! hmm daar heb ik ook wel zin in ondanks dat het nog geen 10 uur is op zondag ochtend!!!

• 15 Juli 2007 - 18:18

Annieke:

Hey allemaal!
    Super leuke reacties! Jullie hebben mijn visitingsunday weer helemaal opgevrolijkt, hij was niet zielig ofzo hoor!

MIJN OFFICIELE ADRES IS:
    Annieke Zantinge
    Camp St. Charles
    15375 Stella Maris Drive
    Newburg MD 20664
    USA

(dit adres is dus ok, er staan geen foute adressen op mijn website)

Leuk weekend gehad allemaal? Ik lag netjes om 12 uur op bed, kost me veel moeite als iedereen aant feesten is hoor!

Geniet van het mooie weer, en smeer je goed in!

En mams super bedankt voor de kaartjes!!!

Liefs mij!

• 16 Juli 2007 - 09:09

Fam. V. Noord:

Annieke, ik heb weer met heel veel plezier je verhaal gelezen, hardstikke
    leuk om je belevenissen zo te kunnen volgen.

Groeten van Alie

• 17 Juli 2007 - 16:09

Fam.bennink:

annieke ik heb weer genoten van je verhalen,ik hoop dat de kaart over komt hij is al een week weg je heb nu weer een ander adres staan op je site we wachten maar af groetjes