Training for life-guard!
Door: Annieke ofterwijl Ah-knee-ka
Blijf op de hoogte en volg Annieke
19 Juni 2007 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Wat een verhalen allemaal! Leuk leuk!
Papa: leuke vaderdag gehad? Ik heb geprobeerd te bellen zondag middag maar de telefoon werkte niet echt en het was hier half 7 's ochtens dus ik kon het niet vragen aan iemand!
Jacoby: Gefeliciteerd!!! Goed gedaan!
Reestduikers: Mooi dat het zwemkamp leuk was!
Ine: ik vind het tot nu toe nog veel op Australie lijken, alleen Australie was veel schoner.
En de rest: Geweldig dat jullie allemaal reageren! Zoveel verschillende mensen!
Ok daar gaat ie dan... ik heb maar eventjes, want we hebben zo een staff-meeting in the Chapel. Dat is een oude kerk, maar die wordt nu gebruikt als ruimte. En dan krijgen we regels voor geschoteld.
Maar goed ik zal bij het begin beginnen.
Gister. Ik was heeeeeel vroeg wakker voor mijn doen. 6 uur, toen ben ik maar gaan douchen en heb ik lekker op de steiger in het haventje gezeten met een boek.
Om half 8 ging de bel (van de chapel) om iedereen te wekken. Moesten we in rijen staan. Vlag werd gehezen en we hebben dan een gebed, dat is denk ik de Grace, dus niet het volkslied.
Dan ontbijt. Het eten is wennen. Vanmiddag had ik voor het eerst heerlijk eten. Je mag niet over houden, zeker niet als de kinderen er zijn en je moet je bord ed heel netjes opruimen op je tafel. Tafel die het netst is mag als eerste weg.
Daarna gingen we met de life-guard groep (daar wordt ik voor getraind) naar een ander camp; vet luxe! heel groot, overal airco en grote gebouwen wel ver uitelkaar. Helaas wel een kleiner zwembad als ons.
Daar begonnen in we in het zwembad met de training. We kregen allemaal een tube, dat is een plastic rood drijfding die alle life-guards hier hebben. daar moesten we allerlei oefeningen mee doen. En we kregen een test of je wel mee mocht doen aan de training 500 meter zwemmen. Daar zagen heel veel tegen op. Maar het bad was maar 10 m lang, dus het waren erg veel banen dus viel een beetje tegen.
Verder allemaal trainingen in het bad erg leuk met dit weer (en alle anderen op ons camp moesten afval rapen... gelukkig hadden wij training).
's Middags hadden we een les van 3,5 uur. Nou 3,5 uur luisteren in het engels valt niet mee. Ik ben de enige Nederlander dus ik kan nooit ff lekker praten zonder nadenken.
En toen weer zwembad dat was erg leuk.
We hebben de training met counsellors van het andere kamp en een van hen is een echte amerikaan, heeeel dik. Ik mag het niet zeggen, maar tis wel zo. Wel knap ze schaamt zich nergens voor, maar het is wel lastig voor haar en we moeten haar soms ook redden als training...
's Avonds hadden we een meeting, de campdirector ging vertellen over de regels. Heel veel, en heel apart over alcohol. Dat mag absoluut niet. Wel 20 regels over alcohol als je 21 of ouder bent mag het wel, maar niet 12 uur voor je gaat rijden en weet ik t niet wat. Maar het schijnt de eerste reden te zijn waarom ze je zullen ontslaan. (wat is trouwens het engelse woord voor overdreven? die heb ik hard nodig, of misschien beter van niet)
Wordt vervolgd... bel luidt!!!
Heel veel succes met alles!!!
19 Juni 2007 - 05:11
Zijn Wij Weer:
gisteravond om 12 uur nog even gekeken, net niet lang genoeg gewacht dus. Papa heeft een echte vaderrustdag gehad. 's avond naar het blauwe huis geweest. Succes verder met je training, en check je je hotmail nog er staat een vraag van mij.
xxx mama en de rest. -
19 Juni 2007 - 06:31
Fiona:
Heel leuk om je verhaaltjes te lezen! Vond het engels ook best tegen vallen, ik moest ook erg nadenken voor ik iets ging zeggen! Maar ik denk dat het bij jou wel snel beter zal gaan.
Ben ook benieuwd naar wat jullie eten..
Hier gaat ook alles goed, aankomende vrijdag optocht in Koekange en dan zaterdag ga ik waarschijnlijk naar het Koekanger feest, met Erika en Juliet!
Nou, de groetjes maar weer.
O ja, overdreven is overdone. -
19 Juni 2007 - 08:32
Jill:
Leuk leuk leuk..ik ben weer helemaal bij gelezen!!
Misschien ga je dit jaar dus eindelijk es heel bruin worden? Nu je elke dag aan het zwembad zit met dat mooie weer, of valt dat tegen? Ik ben benieuwd!!
Nog bedankt voor je tip voor de vacature heb meteen brief gestuurd..zal vast niet de enige zijn maja we zullen zien!!
Succes en veel plezier nog daar!! -
19 Juni 2007 - 10:05
Janko:
Zo, je word nu dus al bevoorrecht boven al je collega's. Lekker in het zwembad drijven, en de rest in de weer met afval :-). Maar zonder gekheid, mooi baantje voor jou! Ben wel benieuwd wat voor regels ze daar nog meer hebben.
En begrijp ik goed dat je maar hebt te eten wat de pot schaft (ook al lust je het niet)? Kun je wel zelf opscheppen, en dus de hoeveelheid bepalen?
Ik kan ook melden dat Zuid-Afrika definitief van de baan is helaas. Ik ga komende zomer naar Roemenië, en dat veranderd niet weer :-)
Annieke, succes daar! -
19 Juni 2007 - 16:10
Anne:
Hè hè, ook eindelijk een berichtje van mij! Je moeder sprak mijn moeder al aan dat ik nog geen bericht had gestuurd! Dus nu moest het echt wel he! Lekker weertje daar dus? of TE warm? iig lekker zwemmen dat is wel beter!
Verder heb ik nu even niet zo heel veel meer te vertellen, nog 1 dag stage, donderdag en dan ben ik klaar met dit jaar! is wel beter...
Nou heel veel plezier en ik laat snel weer s een berichtje achter!
Liefs,
Anne -
19 Juni 2007 - 17:24
Marja:
Komt ie hoor:
overdreven (bijvoeglijk naamwoord)(aanstellerig) exaggerated,overdone,excessive,theatrical,immoderate, exorbitant,affected
Dusss... hoeveel woorden wil je hebben? Maar zeg het idd maar niet.. Straks wordt je naar huis gestuurd. Zou wel jammer zijn, dan moet je mee naar de Zwarte Cross :-)
Lekker een beetje poedelen in het zwembad? Ik hoor het alweer :-) Luister maar goed naar die regels over alcohol. Straks ben je helemaal afgekickt als je in Nederland terugkomt.. en dan ben je altijd de Bob. Dat zou wel mooi zijn ;-)
Maar succes maar weer.. hier weinig nieuws.. de zon schijnt en de lucht is blauw..
Groetjes!