Ik ben er! - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Annieke Zantinge - WaarBenJij.nu Ik ben er! - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Annieke Zantinge - WaarBenJij.nu

Ik ben er!

Door: Annieke

Blijf op de hoogte en volg Annieke

17 Juni 2007 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

Hallo allemaal!

Wat leuk om zoveel reacties te lezen! Echt erg leuk en zo snel al!
Ik zal eerst zeggen ik ben op het kamp!

Hoe ging het? Vanmorgen gingen we met de metro naar het busstation in New York. In zo'n hostel is het trouwens altijd weer de vraag wie er nog meer op de kamer zijn komen slapen. Dus naast wie je wakker wordt. En nu waren het Australiers maar ze hadden zo'n accent dat ik ze niet half kon verstaan. Ik had het over een camera en zij over Canberra... klein verschilletje...
Maar goed met de metro naar de bus. Dan 4 uur in de bus. Ja met de Tsjechische meiden en er waren nog twee engelsen en een duitse. Was op zich wel leuk. We werden van een station in de buurt van New York opgepikt door de camp director en nog een paar mensen. De camp director lijkt heel jong, ik verwachte een oude vrouw maar ze is pas 33 en erg gezellig. Net als de andere belangrijke mensen zeg maar. Verder zitten er nu veel jong-counsellors, dat zijn mensen van ong. 16 die vroeger op camp gingen hier en nu bijna hier mogen werken, maar nog geen verantwoordelijkheid mogen hebben. Maar ze weten meer dan ons. Het is wel apart want zij kennen elkaar allemaal. En we zijn hier met ongeveer 10 uit het buitenland tot nu toe. Ze zijn aardig maar ik heb vooral contact met de tsjechen en de duitser.
We hebben even rondgewandeld en het was kleiner dan ik had gedacht, maar alles was er wel zoals ik dacht. Het zwembad is iets van 20 meter. En het camp is op een schiereiland dat is erg leuk, overal water. Het camp is in handen van een Katholieke orde geloof ik. En de broeder heeft zich net even voorgesteld.
De cabines waar we slapen, soort stacaravans iets groter. Zijn redelijk, niet echt luxe en ik vertrouw er ook niet op dat er geen beesten komen ook al zijn er overal horren. Maar het zal wel goed komen, slapen lukt altijd.
Morgen krijg ik mijn eerste life-guard traning, badjuf. Ik ben erg benieuwd het is in een ander zwembad, want deze loopt nu vol en is erg koud. Ik geloof dat die anderen niet extreem goede zwemmers zijn, dus het komt vast wel goed met mij.
We mogen geen bikini aan. Een zwempak aan een stuk. Dus. Dan weet je het ff. Ik hoop dat mijn korte broeken en mijn spaghetti-shirts wel door de keuring komen anders heb ik een probleem.

We hebben net heerlijk op de dock gezeten, het haventje met een mooie zonsondergang. Genieten van de rust die we nog! hebben.

Nog even voor de goede orde, het wordt hier morgen 100 graden.......... Fahrenheit wel te verstaan, maar das nog zo'n 40 graden. Ik vind het nu niet echt warm dus ik ben benieuwd hoe dat gaat. Blij dat ik in het zwembad mag.
Er is hier een computer die je mag gebruiken als je hier werkt, maar ik ben bang dat de foto's niet wat worden, want... er zit niet eens een zijkant in de systeemkast!

De mensen zijn allemaal heel enthousiast hier, leuk! maar gelukkig zijn de Tsjechen wel redelijk nuchter dus heft dat elkaar mooi op.

Mijn engels gaat redelijk, ik praat veel, tis wel moeilijk om allemaal te bedenken, en de uitspraak is lastig. Maar het zal allemaal wel los lopen, iedereen neemt wel de tijd om je te verstaan.

Oei... het is alweer een lang verhaal!
Ik hoop dat bij jullie alles goed gaat. Vooral blijven reageren en ik zal kijken of ik gauw weer wat te melden heb en of ik de pc kan veroveren!

Liefs van Annieke

P.S. Jantiene had laatst researche gedaan en hardstikke mag ook met een D want dan is het een bijvoeglijk voornaamwoord oid. Misschien legt ze het nog wel eens uit.... Ik hou gewoon hardstikke stug vol.. :P

• 17 Juni 2007 - 06:38

Thuisfront:

hé nieke, toch even de pc aangezet om te kijken of je nog wat had geschreven.
    Misschien is het goed dat je met je voeten in het water kan, als het zo warm is. Misschien moet je een pet opzetten of zo, zodat je het hoofd ook koel houd.

xxx van ons allemaal

• 17 Juni 2007 - 08:45

Arno:

hey annieke,

nou eerste weekend zonder jou haast voorbij. best in order dat je het al zo snel naar de zin hebt. veel succes met de kids straks, en hold ze onder de doem he!!

-xxx- arno

• 17 Juni 2007 - 09:56

Linda W.C.:

Zozo, dus je bent gearriveerd! Super dat ze de moeite doen om je te verstaan, met de taal komt het helemaal goed! Veel succes met je badjuffie-training!

ps. W.C. staat voor Wapse City, haha! en kijk ook op onze site he?!

• 17 Juni 2007 - 10:45

Hilco:

Hoi Anieke wat een leuke site is dit ik ben nu bij mijn pa en ma . zal thuis ook even een keer kijken veel plezier op je reis groetjes je (neefje) hilco

• 17 Juni 2007 - 11:07

Bossie:

hey mooi dat je het daar goed bevalt, ga lekker genieten en blijf lekker berichtjes typen. kunne wij dat lezen en daar weer op reageren.
    succes en veel plezier daar.

groetjes bossie

• 17 Juni 2007 - 11:28

Jacoby:

Dag kind
    Wat heb jij al weer veel gezien zeg, maar nu komt het echte werk eraan.
    We hebben vanmorgen in de feesttent van Koekange gespeeld bijna iedereen was er.
    Geralde neemt het uitdelen van de iris cheques op zich want iedereen is geslaag d dus ik ook groetjes Jacoby

• 17 Juni 2007 - 15:55

Erika B.:

Hey hoi, Klinkt gezellig allemaal. heel veel succes he!!! groetjes

• 17 Juni 2007 - 18:40

Feddrik :

hey annieke

mooi dat je het zo naar je zin hebt.
    mooie verhalen. maar ze niet mooier maken dan het daar is want ben hardstikke jaloers.

veel plezier morgen en succes

• 17 Juni 2007 - 19:46

Geert, Alie En Kids:

Hoi Annieke,
    In gedachten zijn wij met je meegereisd en we hebben al weer genoten van je verhalen. Komt vast allemaal goed we blijven je volgen. Groetjes van ons allemaal, gelukkig is het hier iets koeler.

Groetjes van ons Alie

• 18 Juni 2007 - 06:35

Corine:

Hey!
    Goed te horen dat iedereen zo aardig is! Daar wordt het pas echt leuk van! Het lijkt me helemaal geweldig als ik dat zo hoor, ik ben jaloers!

Succes van de week!
    Kus Corine

• 18 Juni 2007 - 09:28

Sabrina, Jacob EnSya:

Hoi Annieke,

Leuke site fijn dat we mee mogen genieten van je ervaringen.
    Het zwemkamp is goed verlopen de kinderen hebben veel lol gehad, wel jammer dat je er niet bij kon zijn.

• 18 Juni 2007 - 14:47

10:

Hoihoi Niekie!!! Leuk om van je te horen; je hebt al weer veel meegemaakt! Ik zal me ff aanmelden met mn nieuwe emailadres (hij stond nog op die van mn pa.. dus je site heeft het idd lang volgehouden :p )Nou maar super veel plezier en succes! Spreek je weer
    xxx

• 18 Juni 2007 - 16:18

Ine:

He Annieke,

Mooi om te lezen, dat je veilig aan bent gekomen en je goed vermaakt. Waar ik benieuwd naar ben: welk werelddeel vind je mooier Australie of Amerika? (als je dat nu al kunt zeggen tenminste) Of is het misschien toch Europa, haha!
    Veel plezier daar he, aan de andere kant van de Atlantische Oceaan!!

Kus Ine

• 18 Juni 2007 - 17:09

Sya:

Mail me maar als je turg bent (ook tussen door een keertje)

• 18 Juni 2007 - 17:39

Marja:

Heeey!

Hoe was je lifeguard-training? Beetje leuk? Collega's ook nog steeds leuk?

Hier gaat alles zijn gangetje. Veel te veel regen. Bart = niet blij.

We mailen nog wel :-)

Veel succes maar weer!