Hippie hostel
Door: Annieke
Blijf op de hoogte en volg Annieke
25 Juli 2010 | Mexico, Tulum
Daar zijn we weer vanuit een hippie hostel!
Echt niet te geloven, allemaal betonnen paadjes, met daar om heen palmbomen en andere bomen, en overal kleine Cabanos, kleine ronde hutjes met een rieten dak waar vroeger de Maya´s in woonden. Onze eerste nacht zonder airco en misschien ook wel de laatste, want wat een hitte en dan regende het vannacht ook nog. Verder ziet t er erg gezellig uit, maar wel heeeeel veeeel muggen. Er is een stukje waar allemaal hangmatten hangen daar hebben Arno en ik gister ons chil moment gehad, even liggen lezen maar het kwam er op neer dat we twee uur later wakker werden. Dus volgende keer maar een hammock hotel denk ik (hangmat hotel);) dan huur je alleen een hangmat, voor een euro ofzo.
Gister viel niet mee, we hadden een auto gehuurd via internet de avond er voor, niet slim natuurlijk maar goed, want het was dus allemaal niet klaar, de klaarmaaksores duurde 48 uur maar dat wisten wij natuurlijk niet. Mama heeft er achteraan gebelt want dat wil hier niet 0900 bellen. En toen belde die vrouw ons terug ze adviseerde om het maar te annuleren en zelf een auto te huren. Dat hebben we gedaan, maar inmiddels was het wel al 3 uur. Auto gehuurd een Chevvy, kleine auto, soort Daewoo. Toen nog even langs een strand waar schildpadden zouden zijn, maar t was daar heel druk dus dat maar niet gedaan. Toen op naar Tulum, in een keer naar het hostel gereden, no problem. Gisteravond ff naar de plaatselijke open air discotheek geweest. Paar Corona´s gehad, en nu op naar Coba een tempel in de jungle en dan naar Valladolid, waar ze als het goed is ondergrondse meren hebben.
Jullie fijne zondag nog!
Adios!
Arno en Annieke
25 Juli 2010 - 15:36
Mama:
wat lees ik nu alle moeite voor niets gedaan?? Het rijden op zich valt mee??
groeten van ons allemaal!! -
26 Juli 2010 - 01:12
Anenar:
ja rijden op zich gaat best goed, niet druk, wel wennen aan regels, maar tot nu toe prima! En toppie dat we mp3 speler hebben voor in de auto! xxxxxxxxxx