Dag 17... bijna naar de dessert...
Door: Annieke
Blijf op de hoogte en volg Annieke
28 December 2005 | Australië, Melbourne
Hier moesten we de klok een uur achteruit zetten. Het is hier nu 20 voor 10 's avonds.
De rit was erg mooi. Heel veel graan velden, zover je kon kijken. Daarna kwam de zeer droge grasgrond, dezelfde kleur als de graan zeg maar. Af en toe was er een stuk dat geirrigeerd werd, verneveld zeg maar. Dat was dan heel groen. Bij Adelaide is het erg mooi, veel bergen. Ik had me bij Adelaide niet zoveel voor gesteld, maar het is heel mooi. Wel jammer dat we geen tijd hebben om hier een dagje rond te kijken.
Maar morgen om 7 uur worden we opgepikt vanaf ons hostel en dan gaan we met een jeep rondtouren, door de woestijn. 10 dagen, dus over 10 dagen hoor je maybe weer van me. Vanaf Alice Springs vlieg ik waarschijnlijk met Niels naar Sydney, als ik daar nog een beetje tijd heb wil ik nog graag een tour doen naar de Blue Mountains en dan is de koek echt op.
Dit hostel hier in Adelaide is wel leuk. We hebben een balkon, en ik denk dat ik daar straks ff ga zitten, want dit is mijn eerste hostel waar je buiten kunt zitten.
Have a pleasant Newyearseve!!!!
P.S. jongens, we hadden het er toevallig vandaag nog over dat we de rolletjes met slagroom zouden missen, maar ik hou jullie er aan minimaal 2 rolletjes te bewaren, want daar heb ik wel zin in!
P.P.S Bart, ik hou je aan de zelf gerooide, geschilde, gesneden en gebakken, polder patatten!
28 December 2005 - 12:09
Femmie En Leo:
Hey Annieke,zo te lezen vermaak je je prima.Erg leuk om het allemaal te lezen.Veel plezier in de woestijn en alvast een goeie jaarwisseling. -
28 December 2005 - 13:58
Annieke:
Hey Annieke,
Echt heel erg leuk om al die verhalen te lezen. Veel plezier in de dessert en laat je niet misleiden door de fata morgana's he, haha!
Groetjes Ine -
28 December 2005 - 14:29
Familie Zantinge:
ja de dail is oke zo moet ik mij een droog uit en nieuw voor jullie voorstellen. Wordt dit een saaie of bijzondere jaarwisseling.
xxx mama -
28 December 2005 - 15:17
Familie Zantinge:
xxx mama -
28 December 2005 - 16:50
Alie:
Annieke en Feddrik,
Wij wensen jullie een hele mooie tour toe door de woestijn. Lekker warm, denk ik, maar hier is het flink koud, was net nog even buiten en het vriest al weer. Goede jaarwisseling zal wel bijzonder zijn daar in de woestijn en heel veel groetjes van ons allemaal.
Geert, Alie, Annelies, Bertien en Maryse -
29 December 2005 - 12:05
Bettine:
he annieke Leuk dat je nog dacht aan mijn verjaardag!! Today is the day! Ik ben eindelijk 20!! Ik hoop dat je een leuke reis door de woestijn hebt!En dat je niet teveel griezelige dieren tegen komt. Ik wens je alvast een hele goed nieuwjaar toe!! Hier sneeuwt het trouwens! Wat een verschil he! kun je je daar vast niet voorstellen.
nou doe kalm an! Groetjes -
29 December 2005 - 14:59
Jill:
He annieke,
Ik ben vast al te laat..maar beter te laat dan nooit he!!! Maar heel veel plzier toegewenst tijdens je trip door de dessert en een heel goed uiteinde van 2005!!!
Tot leesze!!
groetjes!! -
30 December 2005 - 14:29
Anne:
Heey Annieke! Je hebt lang niks van mij gehoord, maar ik lees je site regelmatig hoor!
Bedankt voor je kaartje! Heel leuk! Fijne jaarwisseling! Liefs.. Anne -
30 December 2005 - 19:26
Vincent:
hey lekker ding leuke verhalen jammer dat ik niet mee ben dikke kus je grote broer -
31 December 2005 - 01:58
Michelle:
Hey Annieke,I didn't understand everything but am I right,that you were able to catch the bus in the end?:-) How was Adelaide and the trip? It's quite hot in Melbourne now and in 1 hour my friend and I are going to the musical The Lion King and tonight we'll be at Federation Square. I hope you have a great NYE in the Outback ! See ya -
31 December 2005 - 11:28
Anouk:
Hey Anieke,
Jij ook alvast een gelukkig nieuwjaar. En tot over een poosje
kusje -
31 December 2005 - 11:58
Arjen:
Nou feddrik en annieke we zullen jullie missen vannacht maar ja dan doen we het volgend jaar wat groter..Nog veel plezier in de woestijn. Groeten Arjen v N -
31 December 2005 - 15:00
Jacob, Sabrina En Sya:
Hoi Annieke,
Leuk dat we zo je reis kunnen volgen. We zijn reuze benieuwd naar de foto's! Hartelijke groetjes en een gelukkig nieuwjaar Jacob, Sabrina en Sya -
31 December 2005 - 18:26
Anne & Edwin:
Heey Annieke & Feddrik
Gelukkig 2006!!!!!
en nog veel plezier down under bij de Aussies...
Groeten uit een altijd zonnig Meppel -
31 December 2005 - 21:58
Piet:
Ja, je kunt niet van alle walletjes eten dus wij lekkere knijpertjes en oliebollen en jij die heerlijke warme zon!!geniet met volle teugen en ook voor jullie de beste wensen voor 2006!! -
01 Januari 2006 - 12:35
Rohinda Tazelaar:
Hallo Annieke. Het is nu intussen 1 jan. 2006. Ik ben weer eens even gaan kijken waar je 'uithangt'. Ergens onderweg dus naar Alice Springs. Ik lees straks heel graag je ervaringen op deze tocht. De jaarwisseling in de outback, dat is toch wel een unieke ervaring. Mooi dat je de Great Ocean Road ook hebt gedaan. Van de twaalf apostelen zijn er 4 ingestort pas in het afgelopen jaar. Dat moet een ontzagwekkend gezicht geweest zijn. Ik lees graag je berichten weer uit Alice Springs. Ik ben benieuwd of het met de temperatuur te doen is. een hartelijke groet ! -
02 Januari 2006 - 13:04
Ine:
Hey annieke
Een gelukkig nieuwjaar en geniet ze nog daar zo.
Liefs Ine -
03 Januari 2006 - 11:28
Jacoby:
Hoi Annieke
Eindelijk kan ik even een berichtje aan je sturen, ik kon steede je site niet vinden, maar dat lag aan mij. Leon heeft hem even voor mij opgezocht
Ik lees dat het goed met je gaat wat een mooie ervaring zeg. Straks wil je helemaal niet meer op de Domo werken want dat wordt veel te gewoon voor jou. Hier gaat alles goed en nog veel plezier verder -
03 Januari 2006 - 17:30
Geralde:
Hallo Annieke en Feddrik,
Een gelukkig nieuwjaar.
Nog veel plezier in Australië.
Geralde -
04 Januari 2006 - 16:31
10:
Nou ik hoop dat je een leuke jaarwisseling hebt gehad en ik ben benieuwd wat voor avonturen je in the dessert heb beleeft...!
x -
Hej Annieke en Feddrik,
Heel veel plezier de laatste paar daagies en de beste wensen voor 2006! -
08 Januari 2006 - 10:48
Ludian (broertje):
annieke en feddrik jullie moeten de mailtje naar mij sturen en niet meer naar outlook want die is kapot
groeten ludian ludianzantinge@hotmail.com -
08 Januari 2006 - 17:16
Annike En Feddrick Van De Fam. Aberson:
Annieke en Feddrick, hartelijke groeten en veel plezier. -
09 Januari 2006 - 04:57
Trijnia:
Is je reisleider ook uit de auto gesprongen om vervolgens naakt voor de bus uit te rennen? (erg grappig)
Ik heb trouwens geen slangen gezien in de outback, maar een paar reisgenoten hadden er wel 1 gezien.
De Blue Mountains zijn heel erg mooi, ik hoop dat je de tijd kunt vinden om daar heen te gaan.
Heel veel vakantie plezier. Ik moet met een paar uurtjes werken. vakantie plezier is voor mij ff op :-(.
groetjes uit Dardanup (een gat in de buurt van Bunbury, deze stad ligt onder Perth)