Vervolg dag 14
Door: Annieke
Blijf op de hoogte en volg Annieke
25 December 2005 | Australië, Melbourne
Toen ik gisteravond weer op mijn kamer kwam was er een nieuw meisje uit Denemarken net gearriveerd (althans meisje... zo leek t maar ze is al dertig) Maar goed, dat was wel ff gezellig.
Vanmorgen tussen 7 en 9 konden we ontbijt krijgen, maar dat was wel erg vroeg dus ik heb eerst maar uitgeslapen. Toch wel erg raar wakker worden op kerstochtend en je weet niet wat je moet doen. Ik ga veel liever naar de kerk met Kerst. Om wat in de stemming te komen heb ik geprobeerd wat kerstliedjes te zingen in mijn hoofd maar dat valt niet mee,want het is alweer een jaar geleden dat ik die gehoord heb.
En het weer leek ook nog niet echt super om er uit te gaan. Het is hier vrij koud, ik weet niet hoeveel graden maar spijkerbroeken weer.
Het nieuwe meisje had ook niks te doen, dus we hebben besloten om samen Melbourne te gaan verkennen. En eerst ontbijten natuurlijk. Het is erg raar om je maag te horen knorren met Kerst als je weet dat thuis iedereen aan het kerstdiner zit. Maar ons ontbijt/lunch smaakte goed. Nu zijn we blijven steken in een internet cafe omdat ik hier computerkasten zag staan, om mijn usbkabel in te doen.
Straks gaan we dus het Melbourne bekijken, ik ben benieuwd. Het is echt raar, er loopt bijna niemand op straat. Erg rustig dus.
Maar Melbourne lijkt me wel leuk om te bekijken!
En vanavond komt Feddrik aan!
Liefs van Annieke uit Melbourne!
25 December 2005 - 07:54
Pa En Ma:
wat een verrassing dat wij nog een berichtje ontvangen. leuke foto's. misschien gaat het hier 2de kerstdag nog sneeuwen. wij gaan nu je medemuzieken beluisteren.
xxx familie zantinge -
25 December 2005 - 09:58
Annieke:
Hey pa en ma en boys!
Leuk dat jullie al weer hadden gekeken. Ik hoop dat mijn medemuzikanten goed hun best doen!
Ik heb Niels gevonden en Feddrik is ook aangekomen. Dus nu zijn we met z'n 3en. Ik heb mijn 1e kerstdag overleefd. Was best leuk in Melbourne.
XXX -
25 December 2005 - 10:47
Bettine:
he annieke!! Ten eerste nog gefeliciteerd met het behalen van je duikbrefet.(?) Lijkt me echt super daaro. Ik ben net uit bed. Hier ist nou pas eerste kerstdag!! Echt raar dat dat bij jouw al geweest is. Mooi dat je nu weer met z'n drieen bent! Nou vermaak je nog maar de komende weken en ik laat gauw nog wat van me horen!
groetjes!! -
25 December 2005 - 11:59
Geralde:
Hallo Annieke,
Het muziekspelen ging gisteren en vandaag goed. We hebben goed ons best gedaan. Heb jou trouwens een mail gestuurd. Moet je lezen. Kon ik niet doen via dit gastenboek.
Geralde -
25 December 2005 - 18:36
Opa En Janny:
wij zijn eerste kerstdag bij fokke en grietje en hebben gegourmet het was lekker. kruimeltje hebben wij gezien. straks komt pietje bell 2 en morgen naar roy. Wij hebben wel kerst gevierd in de kerk vanmorgen en gisteravond.
groetjes opa en janny -
26 December 2005 - 09:35
Jill & Bert:
He annieke!! Bij jou zullen de kerstdagen wel voorbij zijn..en k hoop dat je een leuke tijd hebt gehad!! misschien toch nog een beetje het kerstgevoel gehad??
Wij hadden gister 1e kerstdag, en onze magen hebben idd niet geknord!! Vandaag 2e kerstdag met kadootjes, spannend!!!
Maar goed ik weet niet meer precies wanneer je op die tour ging maar alvast veel succes en heeel veel plzier toegewenst!!
Ben je trouwens al een beetje bruin??
Liefs!! -
26 December 2005 - 10:59
Piet Knol:
2ekerstdag:hoi,annieke,erg leuk al die brieven van je,ik volg ze met veel belangstelling.Later hoor je meer van ons.Veel plezier....Piet en Appy.