Vleermuizenjacht, prachtig eiland!
Blijf op de hoogte en volg Annieke
29 Augustus 2012 | Panama, Bocas del Toro
Vanmorgen zijn we naar de busterminal gelopen. De bus was een gewone lokale bus, die voor iedereen stopte die maar zwaaide, maar het was wel heel leuk met die locals. Zo gaan ze niet zoals bij ons alleen zitten, maar gaan ze het liefst voor aan en zonodig naast iemand zitten. Om de zoveel stops komt er een soort van conducteur langs, wat meer op een schooljongen lijkt en die gaat dan met z´n muziekoordoppen in de oren, de ticket van 3 dollar controleren. Na 1,5 uur kwamen we aan in Sixaola een grensplaats. Hier moesten we uit de bus en toen lopen, jaja, lopend de grens over. En ik kan je vertellen dat was heeel bijzonder! Een hele grote brug, zo´n echte oude over een rivier, net de spoorbrug over de IJssel. Hier lopen we over over steigerplanken met onze grote rugzakken op. Ik voelde me een klein beetje een vluchteling.
Daarna in shuttle bus in Panama dus op naar Bocas del Toro, ja het ging dus toch door, als het goed is is de binnenlandse vlucht omgeboekt!
Nu zitten we op Isla Colon. In een mooi plaatsje. Morgen krijgen we een super hotel, waar we zo vanuit de slaapkamer kunnen zwemmen in de zee en mooie rieten dakjes. Nu hebben we ook een mooi hotel, helaas geen zwembad.
Morgen gaan we dolfijnen kijken, snorkelen en naar een red frog (rode kikker) strand en naar een mooi strand.
Daarna nog 1 dikke dag hier. Dan naar Panamacity nu hopelijk echt boten kijken en dan home-sweet-home. Zaterdagmiddag landen we!
29 Augustus 2012 - 06:44
Fam.zantinge:
Wat lezen wij nu tussen de regels door, nooit meer zonder Arno opreis.?!
Wordt het weer foto's plakken in de herfstvakantie ??
Wederom de wijze raad doe het kalm aan zal wel niet voor jullie gelden, als je maar geniet.
xxx jullie familie en een goede terug reis, home-sweet-home -
29 Augustus 2012 - 08:34
Marja:
Super reis hé! Samen uit fietsen... het volgende verjaardagscadeau wordt een fietsendrager voor op de auto? :-) Of was het een eenmalige actie?
Geniet nog ff van je laatste dagen!
Groetjes! -
29 Augustus 2012 - 08:34
Marja:
Geniet nog ff van je laatste dagen!
Groetjes! -
29 Augustus 2012 - 19:39
Roelina:
Volgens mij mogen jullie volgende week nog wel een week vakantie .Maar jullie zien weer genoeg .Nog een prettige vakantie en een goede terugreis.gr.roelina en de mannen -
30 Augustus 2012 - 09:11
Fam Otten:
Als je zoveel beleefd ,dan vliegt de vakantie voorbij.We wensen jullie een goede terugreis.
De groeten uit Wapse