Panama bijzonderheden - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Annieke Zantinge - WaarBenJij.nu Panama bijzonderheden - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Annieke Zantinge - WaarBenJij.nu

Panama bijzonderheden

Blijf op de hoogte en volg Annieke

23 Augustus 2012 | Maleisië, Kuala Lumpur

- op straat heb je veel rioolputten waar geen deksel op zit, dus dan kijk je zo 2 meter naar beneden, vandaar dat we maar hebben bedacht om gisteravond niet al te veel te drinken want we wilden niet int riool eindigen
- bussen zijn hier oude Amerikaanse schoolboeken, maar dan helemaal gepimpt compleet met lichtjes sirenes en beschilderingen, t is net kermis
- Panamezen zijn heel vriendelijk. Vanuit de hoponhopoff bus voelde ik me net de koningin, er werd vaak naar me gezwaaid
- ze betalen hier met Amerikaanse dollars, prijzen ongeveer gelijk aan thuis helaas
- ze spreken eigenlijk alleen maar Spaans dus het is zeer lastig om je verstaanbaar te maken
- bij het eten krijg je vaak gratis water dus ideaal!
- verder is het hier heeeeel heet

Gister zijn we op pad geweest met de hoponhopoff bus. Eerst bleek dat we ons hotel uit moesten maar onze kerel regelde wat anders dus geen probleem. De bus was ideaal. Alleen na een uur rijden naar het Panamakanaal waren er tot onze GROTE teleurstelling geen boten. We hebben ze in de verte wel gezien, gigantisch. Gelukkig hebben we volgende week nog een dag hier. Verder wel veel musea bekeken dus we weten wel hoe t kanaal werkt en hoeveel werk ze er van gehad hebben, Spanjaarden, Fransen en uiteindelijk Amerikanen.

Groetjes Arno en Annieke

• 25 Augustus 2012 - 17:40

Fam.zantinge:

wij missen de spanning wel in jullie verhalen !!!
    Of komt dat nog ??
    Wij wachten of een goed weekend !!
    groet'n vanuit het minder warme weerwille

• 26 Augustus 2012 - 00:53

Annieke:

Sorry! Door die tablet kun je goed internetten maar slecht typen Arno heeft wat op facebook gezet

Annieke

Ga met me mee en vlieg de wereld rond.......... Don´t worry, be happy! Diploma's hangen aan de muur, m'n bedje ligt gespreid de vrijheid heb ik nu niet meer, alleen maar vrije tijd! Dag vader en dag moeder dag lieve allemaal (zuster Ursula heb ik niet) Ik ga naar Amerika!!! M'n rugzak en mijn tentje mee, de vlinders achterna!